140 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

BEDENİM GURBETTE OLSA BİLE RUHUM KÖYÜMDE (DEMİRCİLİDE)

Sevgili Demircili Mahallesi Sakinleri bildiğiniz gibi yıllardır gurbet eldeyim ancak ne baba ocağımıza nede güzel vatanımız Akkuş'a elimizden geldiğince hizmet etmekten asla vaz geçmedim.

Bildiğiniz gibi yıllardır www.yesilakkus.com sitemiz üzerinden olsun köyümüz sayfası üzerinden olsun hep hizmet etmeye çaba sarf ediyorum.

Son olaraktan köyümüzün camisinin etrafı maglesef çamur olduğu için Akkuş belediye başkanımız sayın İsa Demirci beyden Sevgili kardeşim Tahsin Akkaya vesilesiyle parke taşı ricasında bulunmuştuk.

Akkuş belediyesi fen işleri müdürü Halil Maden ve ekipleri  parke taşlarını yollamışlardır. 

Sevgili dostlar bunları yazıp paylaşıyorum ki insanlarımız gerçekleri bilsinler kardeşimin köyünde iki tane cami var hiçbirinin etrafında parke taşı döşeli değil sırf benimle dünya ahiret kardeş olduğu için beni kırmayıp bu hizmetlerin yapılması İçin gereken desteği vermiştir.

Yapılacak parke taşlarını veren Akkuş Belediye Başkanı Sayın İsa Demirci beyden Halil Maden müdürümden köylülerimiz adına her daim bu işin olması için  özelikle bu işi benim adıma takip eden hayırlısıyla bitmesine vesile olan Tahsin Akkaya kardeşimden Allah Sonsuz Kere Razı Olsun.

Fatih Işık kardeşimiz bir kaç sefer Belediye'e gitmiştir ve kendisine Akkuş'a taş geldiğinde Demircili´ye getirelecek diye söylenmiştir,Allah razı olsun kardeşimizden. 

Bizlerden sonrada baş vuranlar olmus Akkus Belediyesine, ve gelen haberde taş döşemesi bitmis, kimler emek gösterdiyse Allah razı olsun. 

Akkuş Gokcebayır Köyü Demircili Mahallesinden Derviş Halil Kaya

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile