2 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Duyuru

Sevgili Demircili Sakinleri ve gençliği, ben elimden geldiği müddetçe Mahallemiz hakkında haberler yapıyorum ve bunu yıllardır yapıyorum. 

Ben haberci olduğum için eskiden beri yapılan hizmetleri yayınlarım,cenaze, düğün, davet, ve Mahallemiz için yenilik yapmak isteyen Dostlarımızın haberlerini duyurularıni yayınlarım. 

Yanliz ne hikmetse Derviş Kaya olduğum için istenmediğim Dostlar var,bakın Dostlarım diyorum, Haber niteliğindeki yazılımları yanlış okuyup veya kendine göre uygulayıp  kişilere yanlış lense edip Kalb kırmaya kadar gidenler var.

Benim tavsiyem yanlış anlaşılmalardan vaz geçilmeli bakın burda yazıyorum ben kimsenin yaptığı hizmeti ben yaptım diye yazmıyorum ve sahiplenmem, sade kendi yaptığım hizmetleri yazarım, hizmet yapanı takdir ederim.

Birlik beraberlik olsun her yapılan hizmetlere, yapılacak hizmetlere failiyetlere açık olalım bir Demircili halkı nasıl birlik beraberlik için  bir arada bunu ortaya koyalım. 

Mahallemiz için hizmet verenleri takdir edelim, ve yenilik yapmak isteyen Mahalle Sakinlerimizin gençliğin önlerini açalım yapacak olan hizmetlerini de takdir edelim. 

Derviş Kaya Demircili Site Yönetimi olarak bu sitede yapılan hizmetlere, yeniliklere, Cenaze, davet, düğün, Nişan, kina, vs Kalb kiralmayacak halde tüm haberlere yer vardır. 

Saygılarımla Derviş Halil Kaya

demircili.yesilakkus.com 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile